Lisa Vilvang

Lisa Vilvang startet opp med å studere økonomi og administrasjon, men fant ut at eiendomsmegling passet henne bedre.  

Hvorfor valgte du å studere BA i eiendomsmegling?

Jeg bestemte meg for å studere eiendomsmegling etter å ha studerte økonomi og administrasjon på Rena. Jeg likte økonomistudiet, men ville gjerne ha noe mer variert.

Eiendomsmeglerstudiet har mange forskjellige fag, og fremtidig varierte arbeidsoppgaver. Jeg er en sosial person som ikke vil ha en ren kontorjobb, og tror derfor eiendomsmegling vil passe godt.

Hvordan er studiet og studiemiljøet?

Faglig er studiet veldig greit satt opp. Det er mange forskjellige fag som gir innblikk i yrket, som jeg setter veldig pris på. Det er veldig greit at ”praktisk eiendomsmegling 1” er satt opp første semester, slik at vi kan jobbe som medhjelper ute i praksisfeltet såpass tidlig.

I forhold til forventningene mine, var studiet nesten akkurat slik som jeg forventet. I enkelte fag har vi forelesere som gjør en veldig bra jobb med å lære bort faget sitt.

Hvorfor skal man velge Rena som studiested?

Hvis man velger Rena som studiested vil man få en studietid med et veldig godt studentmiljø. Det er et relativt lite sted men dette skaper også samhold mellom studentene. Det er også greit å få oppfølging fra lærerne på høgskolen, som gjør det lettere å lykkes i ulike emner.

Har du noen planer for fremtiden?

I framtiden ønsker jeg å jobbe som eiendomsmegler i en større by. Jeg syntes det virker interessant å være eiendomsmegler i et profesjonelt miljø, med litt konkurranse. 

Publisert: .