Onsdag 11. november inviterer Høgskolen i Hedmark til Åpen dag; et tilbud til deg som vil bli bedre kjent med høgskolen og vårt studietilbud.

aapen-dag03_large

Bilde fra Åpen dag 2013

- Arrangementet finner sted på Terningen Arena og i løpet av dagen vil du få et innblikk i samtlige av våre fagfelt, samtidig som du får muligheten til å stille spørsmål både til nåværende studenter og vitenskapelige ansatte, forteller markedskoordinator Linn Kohmann.

Et innblikk i utdanningsmulighetene

Invitasjoner har gått ut til elever og rådgivere ved videregående skoler i Hedmark. Hensikten med Åpen dag er å gjøre elevene kjent med hvilke utdanningsmuligheter de har etter fullført videregående skole. For mange elever er dette første møte med en høyere utdanningsinstitusjon, og dagen vil gi elevene et innblikk i hva slags studier Høgskolen i Hedmark har å tilby.

Parallelt med Åpen dag arrangeres også Rådgiversamling, hvor rådgivere ved videregående skoler samles til en dag med foredrag, erfaringsutveksling og diskusjoner.

Åpen dag har etter hvert blitt en årlig tradisjon, og høgskolen har fått gode tilbakemeldinger fra rådgivere og elever som har benyttet seg av tilbudet.

Lyst til å delta?

Arrangementet er også åpent for deg som er ferdig med videregående skole. - Vi oppfordrer også voksne, potensielle studenter om å delta, sier markedskoordinator Linn Kohmann. - Og kjenner du noen som burde få vite om dette - gi dem et tips.

Dersom du har lyst til å delta på Åpen dag eller har noen spørsmål om arrangementet kan du ta kontakt med Pernille Bjørnstad på telefon: 950 29 399 eller e-post: pernille.bjornstad@hihm.no

Påmeldingsfrist: 30. oktober

 

Åpen dag 2015 program
Published: . Last change: .