Studiestart-2014-1200x379

Campus Hamar har ca 2500 studenter og ca 230 ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil, men har også stort fokus på musikk-, kultur-, spill- og designfag. Avdelingen tilbyr masterutdanninger og en doktorgradsutdanning i profesjonsrettede lærerutdanningsfag.

Hamar er den største byen i Hedmark, og det bærer handel, uteliv og kulturtilbud preg av. Campusen ligger sentralt plassert midt i byen, og det er ca. 10 minutters gange fra Hamar togstasjon. Gardermoen ligger kun en times togtur unna.

Studentenes eget treffsted, Gregers, har en svært god livescene som stadig trekker kjente band til byen.

Sjekk også ut Brast (Brannvakta Studentersamfunn) sine nettsider for informasjon om kommende arrangementer for studenter.

 

Velkommen til Hamar kommune!
Hamar kommune har fått Bymiljøprisen for satsingen på god byutvikling. Hamar kulturhus og nye torg og gater er åpnet. Sammen med øvrig sentrumsutvikling, har vi fått et bysentrum der folk trives. Hamar er også en idrettsby og vertskommune for en lang rekke arrangementer. Beliggenheten ved Mjøsa verdsettes høyt. Les mer om Hamar kommune her

Hamarregionen utvikling

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • Tilfredshetsundersøkelsen 2016

    Høgskolen i Hedmark gjennomfører også i år sin egen tilfredshetsundersøkelse nå i februar. Vi håper på høyest mulig svarprosent. 
  • Interessert i PPU?

    Dette opptaket er siste sjanse til å ta praktisk pedagogisk utdanning (PPU) for å bli lærer uten en masterutdanning i bunn. Søknadsfrist er 1. mars. 
  • Forskningsmidler til unge forskertalenter

    Sammen med tre andre unge forskere har Christina Elde Mølstad, Høgskolen i Hedmark, fått midler fra Norges forskningsråd for å forske på læringsutbytte, både som politisk styringsinstrument og slik det framkommer som praksis i skolen. Vi gratulerer!