Studiestart-2014-1200x379

Campus Hamar har ca 2300 studenter og ca 200 ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil, men har også stort fokus på musikk-, kultur-, spill- og designfag. Avdelingen tilbyr masterutdanninger og en doktorgradsutdanning i profesjonsrettede lærerutdanningsfag.

Hamar er den største byen i Hedmark, og det bærer handel, uteliv og kulturtilbud preg av. Campusen ligger sentralt plassert midt i byen, og det er ca. 10 minutters gange fra Hamar togstasjon. Gardermoen ligger kun en times togtur unna.

Studentenes eget treffsted, Gregers, har en svært god livescene som stadig trekker kjente band til byen.

Sjekk også ut Brast (Brannvakta Studentersamfunn) sine nettsider for informasjon om kommende arrangementer for studenter.

Publisert: . Sist endret: .

Kalender

Nyheter

  • Vant instagramkonkurransen

    Christine Hammerstad vant høgskolens instagramkonkurranse med sitt idylliske bilde fra klassens kajakktur på Mjøsa.
  • HH-student fikk gründer-pris

    Den tidligere HH-studenten Ole Andreas Jordet mottok tirsdag prisen  "Årets unge gründer" av fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning. Jordet står blant annet bak spillselskapet Krillbite og var en av initiativtakerne til etableringen av Hamar Game Collective. 
  • Formidlingsprisen til professor Sidsel Lied

    Høgskolens pris for formidling for 2015 ble torsdag tildelt professor Sidsel Lied ved Avdeling for lærerutdanning og naturvitenskap. Hun får prisen for sin formidling fra forskningen på minnematerialet etter terrorhandlingene 22. juli.