Studiestart-2014-1200x379

Campus Hamar har ca 2300 studenter og ca 200 ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil, men har også stort fokus på musikk-, kultur-, spill- og designfag. Avdelingen tilbyr masterutdanninger og en doktorgradsutdanning i profesjonsrettede lærerutdanningsfag.

Hamar er den største byen i Hedmark, og det bærer handel, uteliv og kulturtilbud preg av. Campusen ligger sentralt plassert midt i byen, og det er ca. 10 minutters gange fra Hamar togstasjon. Gardermoen ligger kun en times togtur unna.

Studentenes eget treffsted, Gregers, har en svært god livescene som stadig trekker kjente band til byen.

Sjekk også ut Brast (Brannvakta Studentersamfunn) sine nettsider for informasjon om kommende arrangementer for studenter.

Publisert: . Sist endret: .

Kalender

Ingen tilgjengelige hendelser

Nyheter

 • Masterstudent oversetter Facebook til nynorsk

  Martine Rørstad Sand er student på master i digital kommunikasjon og kultur, og er i følge studieleder en meget dedikert student. Nå har hun oversatt over 27500 ord på Facebook, men har mange igjen. 
 • De beste relasjoner blir skapt i fadderuka!

  Faddersjef Vilde Kolberg og rundt 120 faddere gleder seg til å ta i mot nye studenter på Campus Hamar i august. Programmet er så og si klart, og her er det mye å glede seg til for kommende studenter.
 • En lys fremtid i møte

  En festdag, men med blandede følelser. Slik beskrev mange av årets avgangsstudenter opplevelsene sine på den høytidelige markeringen på Campus Hamar torsdag. 
 • Med skoleloft som jaktmark

  I 15 år har førsteamanuensis Knut Ståle Hauge fulgt kallet om å redde norsk skolehistorie fra konteinere og ryddebål. I går ble kronen satt på verket – åpningen av en unik samling pedagogisk kildemateriale på Campus Hamar.