Studiestart-2014-1200x379

Campus Hamar har ca 2300 studenter og ca 180 ansatte. Studiestedet har lærerutdanninger og naturvitenskap som overordnet studie- og forskningsprofil, men har også stort fokus på musikk-, kultur-, spill- og designfag. Avdelingen tilbyr masterutdanninger og en doktorgradsutdanning i profesjonsrettede lærerutdanningsfag.

Hamar er den største byen i Hedmark, og det bærer handel, uteliv og kulturtilbud preg av. Campusen ligger sentralt plassert midt i byen, og det er ca. 10 minutters gange fra Hamar togstasjon. Gardermoen ligger kun en times togtur unna.

Studentenes eget treffsted, Gregers, har en svært god livescene som stadig trekker kjente band til byen.

Sjekk også ut Brast (Brannvakta Studentersamfunn) sine nettsider for informasjon om kommende arrangementer for studenter.

Publisert: . Sist endret: .

Kalender

Ingen tilgjengelige hendelser

Nyheter

  • LP-konferansen: inspirerende og lærerikt

    Den 4. LP-konferansen ble arrangert av Høgskolen i Hedmark (HH) i samarbeid med Læringssenteret Porsgrunn og University College Nordjylland, og samlet hele 388 deltakere.
  • Vant to av fem priser!

    Fire dataspillselskaper med utspring fra de spillrelaterte utdanningene ved Høgskolen i Hedmark Campus Hamar var nominerte til priser under Nordic Game Awards i Malmø denne uka. Det endte med to priser!
  • Sånn får vi god skole

    Thomas Nordahl ved Senter for Praksisrettet Utdanningsforskning (SePU) ved Høgskolen i Hedmark er en av Norges mest kjente skoleforskere. På et felt der mange forskere nøler med å ville si noe sikkert, mener Nordahl at mye nå kan slås fast når det gjelder hva som fører til en god skole.