Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

 • Disputas: Kim Magnus Bærum

  Den 19. februar forsvarer Kim Magnus Bærum sin doktorgradsavhandling ved Universitetet i Oslo. Tittelen for avhandlingen er: Climate-driven population responses of resident brown trout, Salmo trutta, Trends and future projections. 
 • Tilfredshetsundersøkelsen 2016

  Høgskolen i Hedmark gjennomfører også i år sin egen tilfredshetsundersøkelse nå i februar. Vi håper på høyest mulig svarprosent. 
 • Med interesse for naturen

  Håvard Hansgård, (34) i fra Balsfjord begynte på Blæstad i 2010. I dag sitter han med en mastergrad, og en spennende jobb i Oslo.
 • Godt besøkt ulvekaffe

  Omlag 120 interesserte møtte opp da Campus Evenstad arrangerte ulvekaffe torsdag kveld. Det hele gikk gemyttlig for seg, selv om frontene er steile.