Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • -Stiller feil rypespørsmål

    I høst har jegere og grunneiere diskutert jakt eller freding av ryper. Men det er feil spørsmål, mener forskere ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag ved Høgskolen i Hedmark. 
  • Hønsefuglportalen gir deg oversikt over rypebestanden

    Tettheter og produksjon av lirype og skogsfugl beregnes hver høst basert på de årlige hønsefugltakseringene. I dag lanseres en ny versjonen av Hønsefuglportalen, her kan du se takseringsresultatene fra mange fjellstyrer, Statskog og Finnmarkseiendommen (FeFo).
  • Meld deg på kurs i naturoppsyn

    Påmeldingsfristen for årets kurs i naturoppsyn er 1. oktober. Kurset går i år i ukene 46 og 49/2015, og 1/2016, påmeldingen har åpnet.