Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

 • Smågnagerårene er tilbake

  I nesten 20 år var naturforskerne vitne til at vi ikke fikk smågnagerår med jevne mellomrom i skogen og på fjellet i Norge. Nå er de tilbake.
 • Utvekslingsstudent fra Sør-Afrika

  Den første studenten som er finansiert gjennom et Brian O’Connell-stipend fra SANORD har kommet til Høgskolen, og skal ta masterfag ved Campus Evenstad.
 • Stor interesse for økologisk landbruk

  Interessen for å lære om økologisk gårdsdrift og matproduksjon er økende. Denne uken startet 65 studenter opp på det nett- og samlingsbaserte årsstudiet i økologisk landbruk på Campus Blæstad. 
 • Blæstaddag med politisk debatt

  Med bioøkonomi som tema måtte flere av politikerne i debattpanelet innrømme at det kunne skorte litt på kunnskapene. Men én ting var de enige om; Hedmark har alle forutsetninger for å til et senter for bioøkonomi!