Campus Elverum er stedet for deg som er interessert i å studere eller arbeide med helse- og idrettsfag på høgskolenivå.

Avdelingen har ca. 1500 studenter og 110 ansatte. Campus Elverum holder til i moderne lokaler på Terningen Arena med blant annet ca. 600m2 øvingsavdeling for studenter innen sykepleie, idrettshall, turnhall og ca. 1200m2 bibliotek med leseplasser og grupperom.Folkehelse er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Elverum. Studietilbudet favner fra sykepleiefag og psykisk helse til idrett og friluftsliv, og vi har et aktivt fag- og forskningsmiljø. Avdelingen har et internasjonalt engasjement med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter ved Campus Elverum

  • Tilfredshetsundersøkelsen 2016

    Høgskolen i Hedmark gjennomfører også i år sin egen tilfredshetsundersøkelse nå i februar. Vi håper på høyest mulig svarprosent. 
  • Børge Baklien disputerer

    12. februar forsvarer Børge Baklien sin doktorgradsavhandling med tittelen "Positiv psykisk helse og mellommenneskelige relasjoner" ved ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. 
  • Flukt og migrasjon: Hvor står vi og hvor går vi?

    Høgskolen i Hedmark inviterer til seminar der tema er den store flyktningkrisen vi står overfor. Professor Bernt Hagtvet er en av innlederne på seminaret som finner sted på Campus Hamar 11. februar.