Campus Elverum er stedet for deg som er interessert i å studere eller arbeide med helse- og idrettsfag på høgskolenivå.

Avdelingen har ca. 1500 studenter og 110 ansatte. Campus Elverum holder til i moderne lokaler på Terningen Arena med blant annet ca. 600m2 øvingsavdeling for studenter innen sykepleie, idrettshall, turnhall og ca. 1200m2 bibliotek med leseplasser og grupperom.Folkehelse er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Elverum. Studietilbudet favner fra sykepleiefag og psykisk helse til idrett og friluftsliv, og vi har et aktivt fag- og forskningsmiljø. Avdelingen har et internasjonalt engasjement med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter ved Campus Elverum

  • Intervju med en sykepleierstudent

    Aron Berstad Dalberg (21) skal til høsten begynne på sitt andre år på sykepleiestudiet. Etter et vel gjennomført første år, skal Aron jobbe på Presterudsenteret. Han er en av mange sykepleierstudenter fra Høgskolen i Hedmark som har fått seg sommervikariat i Helsevesenet.  
  • Lyst på et reisestipend til Namibia?

    Studenter ved Høgskolen i Hedmark har en unik sjanse til å få oppleve resultatene av studentenes eget utviklingsprosjekt, Skills, med egne øyne. Flere av våre studenter har reist på uforglemmelige turer til Namibia. Nå kan det bli din tur!
  • Studentmiljøet er helt topp!

    Camilla Anstensen (25) fra Lillestrøm er utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Hun startet med et årsstudium i idrett fordi hun var usikker på veien videre. Nå tar hun ekstra emner ved HiHm for å kunne undervise i engelsk og samfunnsfag i tillegg til kroppsøving.
De Nordiske Folkehelsedager

De Nordiske Folkehelsedager

Den 11. og 12. juni arrangeres De Nordiske Folkehelsedager i Terningen Arena med en faglig helaften den 11. på Museumsområdene. 2015 er Friluftslivets år, derfor er hovedtema på årets konferanse: “Natur og friluftsliv som helsefremmende faktor”.