Fadderuke Campus Hamar 2016

Fadderuka på Campus Hamar er ferdig planlagt, og fadderstyret gleder seg til å ta imot nye studenter 15. august. – Vi er klare for en aktiv og morsom uke, og har mye spennende på programmet, lover fadderne.

 

Faddersjef Helene Stendal (går barnehagelærer) er opprinnelig fra Røyken, faddernestsjef Petter Valderhaug (går på faglærerutdanning i musikk) er opprinnelig fra Drøbak, mens fadderstyremedlem Andrian Nilsen (går barnehagelærer) opprinnelig er fra Halden. Felles for alle tre er at de kom til Hamar og kjente verken andre studenter eller særlig mye til byen på forhånd. Fadderuka gjorde det mye lettere for alle tre i starten av studenttilværelsen.

- Det var utrolig gøy, og en genial måte å bli kjent med andre studenter, skolen og byen på, mener Petter Valderhaug. – I løpet av fadderuka legges det opp til mange ulike aktiviteter som gjør at man må samarbeide og gjøre ting sammen, og dermed blir man også godt kjent med hverandre.

– Uka blir også litt som man ønsker det selv. Tar du litt initiativ selv og legger vekk noe av sjenansen så vil du få en fantastisk start på studieåret. Det var slik jeg prøvde å tenke da jeg startet opp her selv, forteller Andrian.

Fadderuka starter allerede søndag 14. august med en bli kjent kveld på studentpuben Gregers. Deretter går det slag i slag utover uka, før det hele avsluttes med grilling i hagen på campus og studentjam på Gregers lørdag kveld.

 - Vi prøver å tilrettelegge opplegget slik at alle skal føle at de er med og kan delta på alt, sier faddersjef Helene Stendal. – Det er ca 120 faddere fra alle utdanningene på Campus Hamar som står klare til å lose alle nye studenter inn i studenttilværelsen. Vi håper det blir en spennende og begivenhetsrik uke for alle. Velkommen til oss!

Fadderuka har også egen Facebookgruppe - klikk her for å melde deg på

Helene, Petter og Andrian 2

Helene, Petter og Andrian gleder seg til å ta imot nye studenter til studiestart!

Publisert: . Sist endret: .