Campus Evenstad med Rognvola i bakgrunnen

Campus Evenstad med Rognvola i bakgrunnen

Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark. Her finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

 

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter. Se på "Enjoy Evenstad" for å lese om flere friluftsaktiviteter på Evenstad!

 

Studentmiljø og uteliv

 Tar du en utdannelse på Evenstad har du også mulighet til å ta kortere eller lengre opphold i utlandet i løpet av studietiden. Vi har mange internasjonale samarbeidspartnere.

Anvendt økologi er den overordnede fag- og forskningsprofilen ved Campus Evenstad. Her får du mulighet til å arbeide tett sammen med våre ansatte på spennende forskningsprosjekter.

Campus Evenstad er i en vekstfase, vi har fått flere bygninger, ansatte og studenter de siste årene. I "Låven" har vi gymsal, pc-labb, grupperom og gode undervisningslokaler. I 2010 fikk vi ny kantine i hovedbygningen, med utsikt over Glomma, og nytt bibliotek og resepsjon. Mange studenter bor på selve campus hvor vi har mange hybler og tilgang til hundegårder. Studiestedet har mange aktive studenter som jevnlig arrangerer sammenkomster på biotopen studentpub og andre store arrangementer som ”dåpen” og ”høsttakkefesten”.

Praktisk info

Resepsjon:

  • Åpningstider: mandag - onsdag, fredag: 08:00-15:00, torsdag: 08:00-11:30
  • Tlf: 624 30 880

Kantina drives av Johnnys kantine og catering, man-fre: 0800-1500, søndagsåpen hver 3. søndag.

Biblioteket:

  • Åpningstider: 08:00-15:30
  • Tlf: 624 30 865

 Postadresse/besøksadresse:

Høgskolen i Hedmark Campus Evenstad
Anne Evenstads veg 80
2480 Koppang

Hvordan kommer jeg meg til Evenstad?

Publisert: . Sist endret: .