Campus Evenstad ligger i hjertet av Østerdalen i Stor-Elvdal kommune, ca. 20 km sør for Koppang. Campus Evenstad er en av to campuser ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, den minste avdelingen i Høgskolen i Hedmark.

På Campus Evenstad finner du et nært forhold mellom studenter og ansatte. Vi tilbyr utdanninger innen skog- og utmarksfag, jakt, fiske og naturveiledning, bioenergi og anvendt økologi.

Studiestedet ligger vakkert til ved Glommas bredder og nær jernbane og gjennomfartsveien Oslo-Trondheim. Koppang har ca 1500 innbyggere og med sin nye flerbrukshall for idrett- og kulturaktiviteter bidrar kommunesenteret med et variert tilbud.

Distriktet innbyr til et allsidig friluftsliv og har ypperlige forhold for jakt og fiske, noe studentene vet å benytte seg av. Rena som ligger 35 minutters bilkjøring lenger sør, har også gode fritidstilbud av mer tilrettelagt karakter.

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

  • Ta turen til Blæstaddagen 2016!

    Torsdag 18. august er det igjen klart for Blæstaddagen. I år er temaet «Jordbruket i det grønne skiftet. Mer agronomi, mindre fotavtrykk».
  • Bygg i massivtre

    Elever fra Midt-Østerdal vgs. intervjuer student Ellef Andreas Rishovd Korsbøen fra Campus Evenstad om bacheloroppgaven sin. Hva er massivtre? Og har det noen framtid som byggemetode i nye bygg? Det forsøker Ellef å finne ut av.