Illustrasjon fra Colourbox.com

Her finner du informasjon om fadderuka på Blæstad 15.- 21. august.

Hver student vil få en fadder å forholde seg til, sammen med en liten gruppe nye studenter. Deres fadder vil følge dere gjennom hele fadderuka, og være tilgjengelig for spørsmål.

Fadderne har ansvar for at dere skal føle dere velkomne her på Blæstad, og skal sørge for at alle blir godt kjent. I fadderuka kommer det til å være masse arrangementer og aktiviteter, dere kan blant annet glede dere til turneringer, rebusløp, grilling og fester.

Mandag 15. august
Studiestart kl 14.15 i auditorium 418 i låven. Registrering av nye studenter i kantina fra kl 13.30.

Etter den offisielle åpningen, starter fadderne med å gi informasjon til alle nye studenter, før vi tar opprop og inndeling i faddergrupper. Gruppene blir på 7 til 8 studenter med 2 til 3 faddere på hver gruppe. Fadderne tar med studentene på en omvisning, gir informasjon om skolen, samt utferd i nærområdet. Før vi møtes til grilling, quiz og festligheter utover kvelden. Målet er å gjøre de nye studentene kjent på campus og besvare eventuelle spørsmål.

Maten blir betalt av fadderstyret.

 

Tirsdag 16. august
«What´s up Hamar ” Studentene er ferdig på forelesning ca kl.15:00, og vi starter da å grille og spise mat, før vi drar samlet nedover til Hamar med rutebuss. Vi starter i Hamar ca kl 16.00. Vi blir med på Hamar-studentenes arrangement. Vi tar buss hjem ved 02:30-tiden.

Målet med dagen er at studentene på Blæstad skal bli bedre kjent med studenter i Hamar, og bli bedre kjent i kommunen.

 

Onsdag 17. august
Onsdag har studentene forelesning til kl. 15:00. Etter det tar fadderne over. Vi tar oss en matbit, før vi har fotball-, volleyball- og kubbespillturnering med lag delt opp i faddergrupper. Utpå kvelden bestiller vi pizza og brus, og setter på en film på skolen. Maten blir betalt av fadderstyret. Målet er at studentene skal bli bedre kjent med hverandre, utfordre seg i å samarbeide med resten av gruppen og få litt aktivitet.

 

Torsdag 18. august
Blæstaddagen - Årets tema er «Jordbruket i det grønne skiftet. Mer agronomi, mindre fotavtrykk».

Vi reiser reiser samlet fra Blæstad til Haverbekkvika i Løten på ettermiddagen, vi griller og spiser der. Det er mulighet for volleyball, bading og soling. Når det nærmer seg kvelden drar vi tilbake til Bodega’n på Blæstad. Her åpnes dører og tappekran, og vi kjører et aldri så beskjedent ”beachparty” i Bodega’n.

Alternativet hvis det blir dårlig vær, er å dra til Ankerskogen svømmehall. Prisen pr person er 120 kr, og det vi ordner transport. Grilling blir utenfor Bodega’n før festen.

 

Fredag 19. august
Fadderbodega. Vi inviterer studenter fra høgskolens avdelinger på Hamar og Evenstad, og har aktiviteter av ulike slag (rebusløp). Det blir live musikk i Bodega’n. Fadderne har ansvar å ordne vors for sin faddergruppe og sørge for at de kommer seg til festen. Dette er et stort arrangement, med skjenkebevilgning, innleide vakter, DJ, partytelt og grilling.

 

Lørdag 20. august
Åpen dag som blir bestemt sammen med de nye studentene. Forslag kan enten sendes til faddersjef eller til din fadder. Et alternativ er å dra på bowling, denne aktiviteten må dekkes av hver enkelt.

 

Søndag 21. august

Åpen dag som blir bestemt sammen med de nye studentene.

 

Dersom det blir endringer i programmet, informerer vi om dette på Facebook.

 

Faddersjef Johan Martin Tømmerås vil gjennom hele fadderuka holde dere godt innformert via SMS. Vi har også opprettet en Facebookgruppe for dere nye studenter, hvor vi kommer til å gi ut informasjon til fadderuka. Det er derfor greit om alle melder seg inn i gruppa ”Blæstad kullet 2016/2017”, så holder vi dere oppdatert. For de som vil følge med litt ekstra, kan dere også melde dere inn i gruppa ”Bodega’n Blæstad”. Her vil det utover året komme informasjon om fester og arrangementer. Dersom det er noen studenter som ikke er på Facebook, ta kontakt med faddersjef Johan Martin Tømmerås på mobil 97114322.

Vi er en gjeng med ivrige faddere, og vi er i full sving med å legge til rette for en flott fadderuke med våre nye studenter. Her er det bare å glede seg til mye aktiviteter, fest og moro! Det vil bli mange nye folk og inntrykk, så vi skal gjøre alt vi kan for at dere får en hyggelig start på studieåret. Atter igjen ønsker vi alle velkommen til Blæstad, og gleder oss til å møte dere 15. august!

 

Vel møtt!                                                                              

Vennlig hilsen
Fadderstyret Blæstad

Faddersjef: Johan Martin Tømmerås

Mobil 971 14 322/ e-post: jo91han@hotmail.com /Snap: sjokofisk

Publisert: . Sist endret: .