Rena-studenter hyller "bobla"

Mandag viste NRK Østnytt en smakebit av filmen "Fordi den har sjel" om et Volkswagen-miljøs kjærlighet til "bobla". Bak filmen står fire høgskolestudenter på Campus Rena.

De fire studentene Tonje Anette Vonstad, Vidar Frøysa, Aslak Gausen og Øyvind Aamot er nettopp ferdige med første år på "Digital medieproduksjon" og "Medier og kommunikasjon" ved Høgskolen i Hedmark Campus Rena. Som en oppgave i forbindelse med studiene sine valgte de å følge en Volkswagen-klubb der kjærligheten til "bobla" betyr alt. Resultatet ble en film på 12 minutter som selveste NRK har kjøpt.

Filmen er nå lagt ut NRK sine nettsider

-Dette er veldig morro både for studentene og oss som driver studiet, sier Jarle Leirpoll som er studieansvarlig for mediefag og digital medieproduksjon på Campus Rena.

Innenfor mediefag tilbyr Campus Rena en 3-årig bachelorutdanning i digital medieproduksjon, et årsstudium i mediefag og et årsstudium i informasjon og samfunnskontakt. I tillegg tilbyr høgskolen en bachelorutdanning i opplevelsesproduksjon og interaktive medier på Campus Hamar.

Publisert: .