Studenter og faglige på studiet

Studenter og faglige på "første skoledag"

Knut Westlie, prosjektleder for en regison i bevegelse, kunne lørdag endelig ønske 11 studenter fra hele landet velkommen på studiet dugnads- og arrangementsledelse.

 

Knut

 

 

 

 

 

Knut ønsket studentene velkommen som første kull på studiet. Han fortalte om hvordan studiet har kommet til gjennom et samarbeid med Ungdoms OL 2016 som et ledd i å gi frivillige økt kompetanse.

 

Kjersti Stenseng hadde også tatt turen fra Lillehammer for å delta på åpningen av studiet.

Kjersti stenseng

 

 

Kjersti jobber som HR og frivillighetssjef for Ungdoms OL 2016 på Lillehammer.

Hun kunne fortelle om deres plan for å rekrutere og drive opplæring av frivillige til ungdoms-OL og regionen.

Med et mål om over 2500 frivillige i sving under arrangementet i 2016 har hun førstehånds kunnskap om hvordan det er å rekrutere frivillige i alle aldersgrupper.

 

Studiet er et nett og samlingsbasert studie som skal gi større kompetanse rundt dugnad som historsik og kulturelt fenomen. Studiet skal også gi studentene kunnskap om det frivillige arbeidet som gjøres i Norge. De skal få lære både om motivasjonene frivillige har og hvordan lede frivillige.

Med seg på laget har Knut fått med seg Eivind Skille og Anette Gjerskaug som faglige forelesere.

Mange av studentene har allerede lang fartstid som frivillige, både innen for idretten og politikken. De yttret alle et ønske om mer teoretisk påfyll rundt frivillighetsarbeid og rekrutering som motivasjon for studiet.

Publisert: . Sist endret: .