Publisert: . Sist endret: .
 • Praksis ved Adriaterhavet?

  Tre måneders sykehuspraksis ved den slovenske Adriaterhavskysten er en av mulighetene høgskolens samarbeid med University of Primorska åpner for. Nylig var to lærere ved universitetet på besøk ved Campus Elverum.
 • Arbeid og folkehelse

  12. april 2011 ønsker Terningen Nettverk velkommen til den første store folkehelsekonferansen på Terningen Arena. 
 • Tannpleie på TV!

  Godt studiemiljø, moderne utstyr og topp lærere er blant skussmålene tannpleiestudentene gir Høgskolen i Hedmark i et nyhetsinnslag NRK Østnytt 9. mars. Lyst til å se og høre hvordan studentene ved bachelorutdanningen i tannpleie har det? Se innslaget NRK sendte fra de nye øvingslokalene på Terningen Arena. 
 • Vant Quiz om ben, blod og mer til

  Hva er sinusrytme, og hva styrer de autonome refleksene? Førsteårsstudentene i sykepleie fikk prøvd kunnskapene sine i anatomi, fysiologi og biokjemi skikkelig under en quizkonkurranse hvor ca 120 studenter møtte til innsats, før vinnerlaget kunne kåres etter en spennende finaleomgang.
 • Kurser barnehager i fysisk aktivitet

  - Lek, spenning og mestring er fellesnevneren for øvelser en bør vektlegges når en organiserer skiaktiviteter for barnehagebarn, mener Thorsteinn Sigurjonsson, instituttleder ved Institutt for idrettsfag. Instituttet samarbeider med Elverum Kommune om fysisk aktivitet i barnehagesektoren, og i januar ble det gjennomført to t...
 • Vafler, frukt og tilfredshet!

  Nyvalgt studentråd ved avdeling for helse- og idrettsfag serverte vafler og frukt til medstudentene sine mandag, sammen med en oppfordring om å besvare tilfredshetsundersøkelsen som gjennomføres nå i februar. Campus Elverum-studentene som svarer deltar også i trekningen av en iPad samt gavekort på treningssenter.
 • Samarbeider om forebygging og lik praksis

  Lungebetennelse er både farlig og potensielt dødelig for intensivpasienter. Gjennom tre fagdager viet kunnskap om ny prosedyre og praktisk øving i bruken av den samarbeider Videreutdanning i intensivsykepleie ved HH og intensivavdelingene ved Sykehuset Innlandet Hamar og Elverum om å forebygge sykdommen.
 • Flott åpning av nye Campus Elverum

  Med statsrådsbesøk, fine hilsningstaler, urfremføring av egen åpningssuite og fengende vokalrock ble åpningen av nye Campus Elverum en flott opplevelse for gjestene. En ting er sikkert; nye Campus Elverum på Terningen Arena betyr et stort og viktig løft for hele Høgskolen i Hedmark.
 • En fleksibel studietilværelse

  De har valgt en mer fleksibel vei til sykepleieutdannelse deltidsstudentene som i begynnelsen av februar møttes til første samling i et fireårig samlings- og nettbaserte studieløp. Hygiene i sykepleie og trening på øvingsavdeling sto i fokus på første samling, i tillegg til å bli kjent med medstudenter og høgskolen.
 • Badminton i skolen

  Hvordan kan badminton brukes som skoleaktivitet? Fredag 28. januar fikk studenter ved faglærer i kroppsøving og idrettsfag en inspirerende innføring av Emma Lindquist fra Norges Badminton Forbund.
 • Nasjonal konferanse om IKT og helse- og omsorgstjenester

  I april arrangeres den tredje nasjonale konferansen om IKT-støttet kunnskapsbasert praksis – KlinIKT 2011. Tema for årets konferanse er ”En kunnskapsbasert helsetjeneste med IKT som verktøy”. Konferansen skal speile behov, visjoner og vyer, og også gi eksemper på konkrete praktiske nyvinninger hvor man har oppnådd resultater.
 • Stand-up på Campus Elverum!

  Elverum ved Terningen Arena gjestet stand-up komiker Christer Torjussen campus tirsdag 18.januar. Det ble 45 minutter real workout for lattermusklene!
 • Huset fylt av studenter

  - Som dekan for Campus Elverum er jeg ikke så rent lite stolt av å stå her i dag og kunne ønske dere studenter velkommen til Terningen Arena. På vegne av alle mine kollegaer her på Campus Elverum vet jeg at jeg kan si at denne dagen har vi gledet oss til. Vi har vært her i to uker nå og jeg vet ikke hvor mange som har uttalt...
 • Kickoff for studentene på Terningen!

  Mandag 17. januar ønsker avdeling for helse- og idrettsfag studentene sine velkommen til Kickoff-uke på Terningen Arena med bl.a stand-up og gratis Zumba i tillegg til omvisning og informasjon.Program for Kick-off uka Oversiktskart Terningen Arena
 • Nå er vi på plass!

  Tredje januar flyttet de ansatte ved høgskolens avdeling for helse- og idrettsfag inn i nye og moderne lokaler på Terningen Arena.- Nå gleder vi oss til å ta i mot studentene den 17. januar! sier en strålende fornøyd dekan Trygve Hermansen.