Vant to av fem priser!

Spillet "Among the Sleep" fra Krillbite var nominert i flere kategorier under Nordic Game Awards i Malmø denne uka.  

Fire dataspillselskaper med utspring fra de spillrelaterte utdanningene ved Høgskolen i Hedmark Campus Hamar var nominerte til priser under Nordic Game Awards i Malmø denne uka. Det endte med to priser!

Krillbite vant prisen "Best Artistic Achievement" for spillet "Among the sleep" og DOS Studios vant prisen "Best Nordic Handheld game" for det håndholdte spillet "Size DOES Matter".

I kategorien "årets beste nordiske dataspill" kjempet Krillbite med spillet "Among the sleep" og Sarepta Studio med spillet "Shadow puppeteer" om topplasseringen. Begge selskapene består av tidligere HH-studenter og holder i dag til i samme lokaler i Hamar. 

Krillbites "Among the Sleep" var i tillegg nominert i kategoriene "Best artistic achievement" og "Best Nordic innovation". 

Tre andre Hedmark-baserte selskaper varr nominert til gjeve priser under utdelingen i Malmø torsdag:  

Moondrop var nominert i kategorien "Best artistic achievement" med spillet "Amphora", mens Perfectly Paranormal var nominert i kategorien "New Nordic game indie sensation 2015" for spillet «Manual Samuel». 

DOS studios fra Kongsvinger var nominert i kategoriene "Best Nordic handheld game" og "Best Nordic innovation" med det håndholdte spillet "Size DOES Matter".

Vi gratulerer prisvinnerne og alle de nominerte Hamar-selskapene! Det er flott å se at hardt arbeid belønnes med heder og ære!

 

Les mer om prisvinnerne i Hamar Arbeiderblad

Les også sak på NRK Hedmark/Oppland sine nettsider

Les mer og se klipp fra de ulike spillene på Nordic Game Awards sine sider 

 

 

Publisert: . Sist endret: .