Våryrkonsert

John Henrik Harvey og Lisa Uppman Martinussen lover god stemning på Våryrkonserten.

29. april byr alle musikkstudentene fra Campus Hamar på to konserter på Gregers. - Her blir det "radiovennlig" musikk, og mulighet til å by opp til dans, lover musikkstudentene Lisa og John Henrik.

- Konseptet denne gangen er litt annerledes enn det har vært på tidligere jule- og vinterkonserter. Nå legges det opp til litt kortere og kanskje også litt mer gjenkjennbare innslag enn det har vært før. Det skal være «radiovennlig» musikk, det vil si innslag som ikke er særlig mer enn 4 minutter lange. Og nå er det også rom for å kunne reise seg, by opp til dans og være med og hygge seg, sier Lisa Uppman Martinussen og John Henrik Harvey, begge tredjeårsstudenter ved faglærerutdanning i musikk på Campus Hamar og med i arrangementskomiteen for Våryrkonserten.

To konserter

- Vi kjører to konserter denne kvelden. Vi inviterer til familiekonsert kl. 18:00, og her er det også åpent for å ta med barn. Det er gratis for barn under 12 år, mens det koster kr. 50,- for studenter og kr. 100,- for andre. 

- Kl. 22:00 inviterer vi til studentfest, og denne konserten vil kanskje få et litt mer uformelt preg enn den første. Her er det gratis for studenter og kun kr. 50,- for andre!

Totalt vil rundt 80 studenter delta på konsertene, fordelt på faglærerutdanning i musikk og årsstudium i musikk.

Møt opp og opplev våre knallflinke musikkstudenter!

Billetter kan forhåndsbestilles hos studentene eller kjøpes i døra på Gregers fra kl. 17:00 / 21:00

Våryrkonsert-2015-web
Publisert: . Sist endret: .