Plattform for videre karriere

Erling Relling

-Bredden i fagene gjør deg til en potet, du kan brukes til det meste når du er ferdig med studiet!
Erling Relling går tredje året på Bachelor i ledelse og organisasjonsutvikling.

Hvorfor valgte du dette studiet?

Jeg valgte dette studiet fordi det er veldig fokusert på HR, ledelse og administrasjon, som jeg synes er svært interessant. Jeg tror også at et studium som dette vil gi meg en bred plattform for videre karriere.

Hva synes du om studiet så langt?

Det har vært en fantastisk reise gjennom hele denne studietiden! Man lærer noe nytt hver dag, man møter stadig nye utfordringer og man tilegner seg ny kunnskap fra dette. Så langt er jeg med andre ord svært fornøyd med studiet jeg har valgt.

Hva er mest interessant ved studiet?

Det er et veldig vidt spekter som gjør at man lærer om mye interessant. Jeg synes de fagene som går på mellommenneskelige relasjoner er mest interessant, som for eksempel psykologi-, personalledelse- og kommunikasjonsfagene.

Hvordan er det sosiale miljøet ved studiet?

Det sosiale miljøet ved Campus Rena er veldig bra! Rena er et lite sted som medfører at man ser noen kjente hver gang man stikker hodet ut av døra. Det er også klart at Studentsamfunnet ARENA også har gjort sin del for studentmiljøet, blant annet ved å arrangere FadderUKA og driften av Studentpuben ARENA bar!

Hvordan er forholdet til foreleserne?

De aller fleste foreleserne vil jeg gi terningkast seks. De er hyggelige, har stor kunnskap innen sitt fagfelt og det er aldri flaut å spørre hvis det er noe som virker uklart under en forelesning.

Hvem tror du studiet passer for?

Jeg tror at dette studiet passer for de som ønsker å jobbe med virksomhetsstrategi og/eller mennesker. Vi har veldig mange ledelsesfag i tillegg til administrasjonsfagene. Det skal også nevnes at bredden i fagene gjør deg til en potet, du kan brukes til det meste, når du er ferdig med studiet!

Hva skal du gjøre når du er ferdig?

Drømmen er å starte for meg selv og komme på den ene gode ideen, men det er klart at jeg vil nok jobbe som saksbehandler de første årene. Administrasjon og HR er naturlige felt, og siden vi har fagene Forvaltningsrett og Stats- og kommunalkunnskap stiller vi sterkt til jobber i offentlig sektor.

Relling, Erling 3

 
Les mer om "Bachelor i ledelse og organisasjonsutvikling her.

 

Publisert: . Sist endret: .