Ønsket å utvikle seg og lære mer om musikk

Marianne Arina Medlien, 26 år, går faglærerutdanningen i musikk på Hamar. Hun valgte dette fordi hun ville utvikle seg selv mer innen musikk, og lære mer om musikk generelt.

Hva er mest interessant ved studiet?

- Det å lære å lytte til musikken, lære mer bakgrunn og alt rundt musikken – samt det å lære hvordan man kan lære det bort til andre. Det er jo en faglærerutdanning. Og så klart det å få prøvd seg selv.

Tips til nye studenter?

- Les underveis!! Ikke vent til rett før eksamen med å lære deg hørelære. Neida, vær interessert. Still spørsmål. Bruk veiledningen som tilbys. Vær med på det sosiale, bli med på jam, skap et godt klassemiljø.

 

Hvordan er forholdet til foreleserne?

- Noen får man jo så klart bedre kontakt med enn andre, men alle er faglig dyktige. De lærerne vi har i år synes jeg er kjempebra, jeg får veldig mye ut av dem.

Hvorfor valgte du dette studiet?

Marianne-Arina-Medlien

- Fordi jeg ville utvikle meg selv mer innen musikk, og lære mer om musikk generelt.

 

Noe som har overrasket deg ved dette studiet?

- Klassemiljøet, at det skulle bli så bra som det er. Man aner jo ikke hva man kommer til, og om folk kommer til å gå overens.

 

Vil du anbefale andre å blir studenter ved Høgskolen i Hedmark? 

- Ja! Jeg føler at jeg har hatt en god erfaring med det selv. Jeg kan jo ikke si noe om de andre campusene, men på Hamar trives jeg godt. Det er hyggelig personell, det føles som et lite og intimt campus, og vi som musikkstudenter har tilgang på flere forskjellige øvingsrom. Det bidrar til at vi har en veldig fin studenthverdag. 

 

Intervjuet er gjort av tredjeårsstudent på faglærerutdanning i musikk Lisa Uppman Martinussen. Lisa har også en egen blogg om livet som student. Bloggen kan du følge her

Publisert: . Sist endret: .