Har du lyst til å reise til Namibia og se hvordan pengene fra Skills blir brukt? Husk søknadsfrist 5. mai!

Studenter ved Høgskolen i Hedmark har en unik sjanse til å få oppleve resultatene av studentenes eget utviklingsprosjekt, Skills, med egne øyne. Flere av våre studenter har reist på uforglemmelige turer til Namibia. Nå kan det bli din tur!

Sterke inntrykk

Studenter ved Høgskolen i Hedmark som er aktivt med i gjennomføringen av Skills kampanje i 2015 kan søke om reisestipend for å besøke et av utdanningsprosjektene kampanjen støtter. To heldige studenter får reise til Namibia i september.

Skills samarbeider tett med Namibiaforeningen, som har hjulpet urfolket i Namibia siden 2003. I 2012 reiste to studenter fra Elverum til Namibiaforeningens prosjekt blant San folket i Tsunkwe regionen i Namibia. Dette gjorde et sterkt inntrykk. Her kan du lese mer om turen deres.

 

Må forberede seg godt

Søknadsfrist for tildeling av reisestipend høsten 2015 er 5. mai. Den som får tildelt Skills reisestipend forplikter seg til grundig forberedelse før avreise, å representere Høgskolen i Hedmark under reisen og til å gjøre rapporterings- og informasjonsarbeid etter hjemkomst på alle avdelinger. Her finner du søknadsskjema:

Les mer om Skills her.

Husk søknadsfristen tirsdag 5. mai!

Publisert: . Sist endret: .