På boligjakt?

Det nærmer seg studiestart og da regner vi med at mange av dere er på leting etter studentbolig. Og fortvil ikke - erfaringsmessig løser dette seg for alle innen studiestart. Velkommen til oss!

Det finnes flere alternativer for deg som er nyinnflyttet student til et av våre campus. En av fordelene våre er nettopp både lavere boligpriser og korte avstander sammenlignet med storbyene.

Studenthybler ved alle campus

Studentsamskipnaden i Hedmark (SiH) har mer enn 450 hybelenheter tilknyttet høgskolens campus på Hamar, Elverum, Rena og Evenstad. 

Besøk SiH sine nettsider for mer informasjon om boligtilbudet via SiH eller www.boligtorget.no.

Boliger tildeles fortløpende fra og med 1. juni. Søknad fyller du ut elektronisk på nettsidene til boligtorget. Samskipnaden prioriterer førsteårsstudenter ved tildeling av hybler.

Leie på det private markedet

I tillegg til studenthybler via SiH er det også mulig å leie seg bolig på det private markedet.

 

Campus Elverum og Campus Hamar finner du hybel i det private markedet via eksempelvis www.hybel.no eller www.finn.no 

 

Hybel på Rena

Campus Rena hjelper studenten med boligformidling på det private leiemarkedet. Informasjon om dette finner du her: Hybel på Rena 

 

Hybel på Campus Evenstad

På Campus Evenstad er det mulighet for husdyrhold i enkelte hybler. Her finnes også tilbud om å leie plass i hundegård. Her finner du mer informasjon om hvordan du søker hybel, og om muligheten for å ha med seg hund og hest.

 

Hybel ved Campus Blæstad

Administrasjonen ved Campus Blæstad hjelper studentene med å finne hybler på det private leiemarkedet i nærheten av Blæstad. Ta kontakt med  Elisabeth Røe for mer informasjon (telefon 62 54 16 02), så kan vi sette deg i kontakt med utleierne.

Videre kontakt og avtaler mellom utleier og leietaker blir mellom utleier og leietaker.

 

Lokalavisene Østlendingen og HA annonserer både for boligsøkere og boligutleiere, og kan være aktuelle kanaler å lete i. 

Annonsere etter bolig

Avisene Østlendingen og Hamar Arbeiderblad formidler boligannonser i Hedmark fylke.

  • Østlendingen Tlf: 62 43 24 00
  • Hamar Arbeiderblad Tlf: 62 51 95 00
  • Hamar Dagblad (gratisavis) Tlf: 62 54 31 40
  • Lokalavisa Sør-Østerdal Tlf: 02418
  • Glåmdalen Tlf: 62 88 25 00

 

Lykke til med boligjakten!

Publisert: . Sist endret: .