Høsttakkefest og kvalitetsstipend

De tre vinnerne av kvalitetsstipendet sammen med prisutdelerne

Lørdag 15. november var det klart for høsttakkefest på Campus Evenstad igjen. I tillegg skulle kvalitetsstipendene for beste bacheloroppgave i skogbruk, utmarksforvaltning og beste masteroppgave deles ut.

Det var mange av fjorårets bachelor- og masterstudenter som hadde tatt turen tilbake til Evenstad og høsttakkefest for å overvære utdelingen av årets kvalitetsstipend, og for å møte gode venner. Det var mange nominerte til alle de tre kvalitetsstipendene, noe som vitner om god kvalitet blant studentene. Oppgavene blir vurdert av en komité hvor det sitter eksterne medlemmer som bedømmer kvalitet og relevans ved oppgavene. Prisen for beste bachelor i skogbruk ble utdelt av leder for Lensmann Evenstads legat, Rolf Maartmann, som står bak pengepremien til dette kvalitetsstipendet. Prisen for beste bachelor i utmarksforvaltning og beste master i anvendt økologi ble utdelt av vår æresdoktor Knut Nicolaysen. Begge prisutdelerne gav inntrykk av at det hadde vært et veldig vanskelig valg.

 

Kvalitetsstipendene for 2014 gikk til:

  • Beste bachelor i skogbruk: Håkon Holmli – "Produksjonsanalyse av Mounty kabelkran"
  • Beste bachelor i Utmarksforvaltning: Aina Elise Stokkenes – Skrev oppgave om røyemorfer
  • Beste master i anvendt økologi: Barbara Joncour – "Altitude correlates with the increase phase of Bank vole population cycles"

 

Høsttakkefesten foregikk på tradisjonelt vis, med god mat fra Johnny, taler, kaker og kaffe, levende musikk i ørneauditoriet og full fart på biotopen utover natten. Nok en vellykket høsttakkefest på Evenstad!

Publisert: .