Markus Orlien er vinner av vår studiestartkonkurranse.

-Dette var veldig moro.  Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle vinne, sier Markus Orlien. Han er den heldige vinneren av studiestartkonkurransen vår, og stikker av med et reisegavekort til en verdi av 2500 kroner. 

Reiser til Nord-Norge

-Turen går definitivt til Finnmark. Siden jeg gikk på folkehøgskole der for tre år siden, har det vært den ultimate reisedestinasjonen. Det er helt eventyrlig å gå på lange turer på vidda, sier Orlien.

Nå er han student på Campus Evenstad og tar Årsstudium i jakt, fiske og naturveiledning, og trives veldig bra.

-Studentmiljøet på Evenstad er inkluderende og det er alltid god stemning. Foreleserne er veldig flinke og kunnskapsrike, og selv om vi ikke har undervisning hver dag, så er det alltid noe å finne på, sier Orlien.

bilde

Dette ble vinnerbildet i vår studiestartkonkurranse. Vi gratulerer Markus Orlien med et reisegavekort på en verdi av 2500 kroner.

Være mest mulig ute

Han har aldri hatt noe ønske om å jobbe på kontor eller sitte på skolebenken, så når en venn snakket varmt om Evenstad, var det naturlig å ønske seg dit.

-Hovedgrunnen til at jeg valgte dette studiet er fordi jeg ønsker å være mest mulig ute i naturen, og kanskje jeg på sikt kan bidra til at flere får sett den vakre naturen vi har i Norge. Jeg mener at folk generelt sett er for lite ute, og syns det er litt synd at folk heller vil reise til varmere strøk enn å se alt hva Norge har å by på, sier Orlien.

Bålkos

Vinnerbildet er tatt ved Koppangøyene, hvor studentene ved Årsstudium i jakt, fiske og naturveiledning hadde en guidet tur for studentene som går Årsstudium i friluftsliv ved Campus Elverum.  

-Det er noe helt spesielt å samles rundt bålet når det er mørkt og stjerneklar himmel. Høre det knitre fra bålet, og latter og sang blander seg sammen. Det er fantastisk flott, sier Orlien.

Vi ønsker Markus Orlien god tur til Finnmark!

Tusen takk til alle dere som har deltatt i konkurransen vår og delt bilder og videoer med oss. Gå inn på #hhglede på Instagram for å se alle bidragene i konkurransen.

Følg gjerne høgskolen på Instagram @hogskolenihedmark, og fortsett gjerne å del dine bilder ved å merke dem med #hihm.

Her er noen av ukesvinnerne.

Her er noen av de flotte bildene som ble ukesvinnere.

Publisert: . Sist endret: .