Forskning og utviklingsarbeid (FoU) ved Høgskolen i Hedmark er tett koblet til høgskolens utdanningsområder.

Slik blir utdanningsområdene forskningsbaserte samtidig som høgskolen utvikler ny kunnskap på sentrale samfunnsområder og bidrar med viten og innsikt til utvikling og innovasjon i offentlig og privat sektor. Det legges særlig vekt på profesjonsrettet FoU og på FoU rettet mot arbeids- og samfunnsliv med regionale, nasjonale og internasjonale perspektiver.

Les mer om forskning og utviklingsarbeid (FoU) ved Høgskolen i Hedmark

Les mer om doktorgradsutdanningene våre

Publisert: . Sist endret: .

Nyheter

 • Nytt MPA-kull

  Dette semesteret startet rundt 55 nye studenter opp på sin masterutdanning i offentlig ledelse og styring (MPA) ved Høgskolen i Hedmark, Campus Rena. Disse utgjør det 11.kullet som starter på den populære utdanningen.
 • Smågnagerårene er tilbake

  I nesten 20 år var naturforskerne vitne til at vi ikke fikk smågnagerår med jevne mellomrom i skogen og på fjellet i Norge. Nå er de tilbake.
 • Hva har Gud på sykehjemmet å gjøre?

  Liv Skomakerstuen Ødebehr er forsker ved Høgskolen i Hedmark. Hun er bekymret over at mange eldre pasienter blir fratatt muligheten til å uttrykke sin religiøse tro når de er på sykehjem.
 • Nordahl hovedinnleder på utdanningstoppmøte

  Samarbeid og dialog om utdanningsreformer er temaet når Danmarks minister for barn, undervisning og likestilling arrangerer utdanningstoppmøte i dag og i morgen. Thomas Nordahl, Høgskolen i Hedmark, er hovedinnleder.